phone
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΖΩΝΤΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι πολιτικές μας

Πολιτική Αποστολών

Τα φάρμακα τα οποία προσφέρουμε παρασκευάζονται και αποστέλλονται από την Ινδία. Συνήθως οι αποστολές παραδίδονται εντός 10-21 ημερών, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση 10 ή περισσότερων ημερών.

Σε περίπτωση μη παράδοσης μετά την προθεσμία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για το ζήτημα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας προσφέρουμε κάποια λύση, η οποία να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιδιώξεις σας.

Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελίας

Παρακαλούμε, έχετε υπόψη σας πως αποδεχόμαστε  ακυρώσεις παραγγελιών MONO εντός 24 όρων από την υποβολή της παραγγελίας. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και να ενημερώσετε για την απόφασή σας. Σε περίπτωση που επικοινωνήσετε μαζί μας μετά τις 24 ώρες, δεν είναι εφικτή η ακύρωση της παραγγελίας.

Βεβαιωθείτε πώς θα συμπεριλάβετε για έγκυρη διεύθυνση  παράδοσης στη φόρμα της παραγγελίας σας. Οποιοδήποτε λάθος ενδέχεται να προκαλέσει πρόβλημα στην παράδοση το προϊόντων που θα παραγγείλετε. Εάν παρατηρήσετε πως υπάρχει λάθος στη διεύθυνση, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν και ενημερώστε μας για το ζήτημα.

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Τα φάρμακα τα οποία προσφέρουμε είναι γενόσημα των αντίστοιχων εμπορικών αντίστοιχων προϊόντων. Εγγυούμαστε πως χημικά είναι τα ίδια και πως έχουν το ίδιο ιατρικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα των φαρμάκων μας,  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για το πρόβλημα. Θα προχωρήσουμε σε αποζημίωση.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε, βεβαιωθείτε πώς έχετε λάβει την κατάλληλη δόση των προϊόντων και πώς ακολουθήσατε τις οδηγίες χρήσης. Έχετε υπόψη σας πως τα αποτελέσματα ενδέχεται να επιβραδυνθούν από λιπαρές τροφές και αλκοόλ, που ίσως να καταναλώσετε πριν τη χρήση των φαρμάκων.

Σε περίπτωση μη παράδοσης του προϊόντος έως την προθεσμία παράδοσης (η παράδοση διαρκεί 10-21 ημέρες, αλλά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση 10 μέρες για έλεγχο στο τελωνείο),μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Η πληρωμή σας θα επιστραφεί πλήρως στην πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων χρειάζεται συνήθως 5-7 εργάσιμες ημέρες, ενώ μετά την παρέλευση της περιόδου αυτής, η επιστροφή χρημάτων θα φανεί στην αναφορά κινήσεων της πιστωτικής σας κάρτας.

Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου

Κατανοούμε πως  το προσωπικό απόρρητο όλων των υπηρεσιών που μας παρέχετε έχει σπουδαία σημασία. Οι πληροφορίες αυτές δεν κοινοποιούνται ποτέ σε άλλες εταιρείες ή σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών.

Όλες οι συναλλαγές στη σελίδα πληρωμών μας είναι 100% ασφαλείς. Προστατεύουμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας, χρησιμοποιώντας λογισμικό Secure Sockets Layer (SSL) 256 bit, το οποίο κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες τις οποίες εισάγετε. Επιπλέον, οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών μας είναι πιστοποιημένοι από ανεξάρτητες, αξιόπιστες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν πως οι πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς και ιδιωτικές.

Μόνο τα τελευταία 4 ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας καταγράφονται στη βάση δεδομένων μας, συνεπώς ούτε τα άτομα στην εξυπηρέτηση πελατών μας δεν έχουν πρόσβαση την πιστωτική κάρτα και στις πληροφορίες της.

Αποποίηση Ευθυνών

Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη και ρητώς αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για κάθε καθυστέρηση στην παράδοση, η οποία δεν θα ξεπερνά τις 10 ημέρες μετά την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης που έχει υποδειχθεί. Οι 10 (δέκα) ημέρες μετά την εκτίμησή της ημερομηνίας παράδοσης ή  την επόμενη εργάσιμη ημέρα, σε περίπτωση τοπικών αργιών, θεωρούνται ως η τελική προθεσμία.

Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για την αποτυχία παράδοσης σε περίπτωση πού ο Πελάτης υπόδειξη ανεπαρκή διεύθυνση, λανθασμένη διεύθυνση ή κάποια διεύθυνση που δεν οδηγεί σε επιτυχημένη παράδοση με οποιοδήποτε τρόπο.

Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη και ρητώς αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για την παράδοση κάθε γενόσημο προϊόντος που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Πελάτη, με κριτήρια όπως – χρώμα, σχήμα και μέγεθος του χαρτιού, παρουσία οποιασδήποτε σήμανσης ή επωνυμίας πάνω στο χάπι, εμπορική επωνυμία ή διαφορετικό παρασκευαστή από εκείνον που θα ανέμενε ο πελάτης.

Για οποιοδήποτε γενόσημο προϊόν, όλες οι πληροφορίες του προϊόντος που παρουσιάζονται στον ιστότοπο, όπως, αλλά δίχως περιορισμός σε – προεπισκόπησης εικόνων, ονομασίες εμπορικές και παρασκευαστών, υπάρχουν απλά και μόνο για λόγους ενημερωτικούς.

Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη και ρητώς εκφράζει την αποποίηση ευθυνών για την έλλειψη αποτελεσματικότητας του προϊόντος που θα λάβετε, σε περίπτωση που το προϊόν αγοράστηκε για χρήση για την οποία δεν είναι κατάλληλο.

Πραγματοποιώντας μία παραγγελία στην εταιρεία μας, επιβεβαιώνετε πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει την παρούσα αποποίηση ευθυνών. Οποιαδήποτε ενέργεια ληφθεί προς αξίωση επιστροφής της πληρωμής σας, για οποιονδήποτε από τους παραπάνω λόγους, θα θεωρείται ενέργεια εξαπάτησης και ενδεχομένως να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες και στην απαγόρευση πρόσβασης στο σύστημά μας.