phone
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΖΩΝΤΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Γενόσημο Levitra

levitra

Τα γενόσημα Levitra και οι διαφορές με το πρωτότυπο φάρμακο

Το Levitra αποτελεί ένα από τα κορυφαία φάρμακα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Απευθύνεται στους άντρες που αντιμετωπίζουν σεξουαλικά προβλήματα απόδοσης. Πιο συγκεκριμένα, η δραστική του ουσία ονομάζεται Βαρδεναφίλη και συγκαταλέγεται στην κατηγορία των φαρμάκων που εμποδίζουν την δράση συγκεκριμένων ουσιών του οργανισμού ενός άνδρα.

Rating: 4.8

Πακέτο 10mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
10mg × 10 δισκία
€ 37.33
3.73
10mg × 20 δισκία
€ 46.67
2.33
10mg × 30 δισκία
€ 56.02
1.87
10mg × 60 δισκία
€ 93.39
1.56
10mg × 90 δισκία
€ 112.08
1.25
10mg × 120 δισκία
€ 140.11
1.17
10mg × 180 δισκία
€ 176.55
0.98
Δωρεάν αποστολή
Πακέτο 20mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
20mg × 10 δισκία
€ 41.07
4.11
20mg × 20 δισκία
€ 56.02
2.80
20mg × 30 δισκία
€ 70.03
2.33
20mg × 60 δισκία
€ 126.10
2.10
20mg × 90 δισκία
€ 168.15
1.87
Δωρεάν αποστολή
20mg × 120 δισκία
€ 207.39
1.73
Δωρεάν αποστολή
Δωρεάν αποστολή
Πακέτο 40mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
40mg × 10 δισκία
€ 46.67
4.67
40mg × 20 δισκία
€ 74.71
3.74
40mg × 30 δισκία
€ 98.07
3.27
40mg × 60 δισκία
€ 168.15
2.80
Δωρεάν αποστολή
40mg × 90 δισκία
€ 231.22
2.57
Δωρεάν αποστολή
40mg × 120 δισκία
€ 280.27
2.34
Δωρεάν αποστολή

Χωρίς να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες μπορούμε να πούμε πως με τον τρόπο αυτόν οι άντρες οδηγούνται σε ισχυρές στύσεις. Η Βαρδεναφίλη είναι μία ευρέως διαδεδομένη ουσία στον φαρμακευτικό κόσμο την οποία μπορεί να αγοράσει κανείς και ως γενόσημο Levitra.

Είναι λογικό κάποιος να αναζητά το πρωτότυπο φάρμακο, θεωρώντας πως ίσως έχει πιο καλή δράση από κάποια άλλα, άλλων εταιρειών που επίσης το παρασκευάζουν. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει στην περίπτωση των γενόσημων φαρμάκων. Το γενόσημο Levitra έχει την ίδια ακριβώς δραστική ουσία και στην ίδια περιεκτικότητα με το πρωτότυπο. Συνεπώς, μόνο πλεονεκτήματα μπορεί να έχει χρήση του γενόσημου. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα γενόσημα φάρμακα είναι πολύ πιο φθηνά από τα πρωτότυπα.
  • Τα γενόσημα είναι πιο εύκολα διαθέσιμα στην αγορά.
  • Τα γενόσημα είναι το ίδιο ασφαλή, αν όχι πιο ασφαλή, καθώς εγκρίνονται από τους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων.

Η δράση του Levitra και της Βαρδεναφίλης

Το φάρμακο λειτουργεί λοιπόν ως εμπόδιο στη δράση ορισμένων ουσιών του οργανισμού, με αποτέλεσμα περισσότερο αίμα να ρέει εύκολα και γρήγορα στην περιοχή του ανδρικού γεννητικού οργάνου. Ουσιαστικά, τα αιμοφόρα αγγεία χαλαρώνουν στην περίπτωση αυτή και το αίμα ρέει πιο εύκολα μέσα σε αυτά, διογκώνοντας το ανδρικό πέος. Εφόσον ο ασθενής είναι υγιής, η διαδικασία είναι απόλυτα φυσική και ασφαλής για τον άνδρα που λαμβάνει το φάρμακο.

Οι αντενδείξεις του Levitra και οι ενδεχόμενες παρενέργειες

Το Levitra έχει κάποιες παρενέργειες, οι οποίες έχουν καταγραφεί κλινικά μέσω κλινικών δοκίμων, αλλά παράλληλα και εμπειρικά από τη χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά και online. Τυπικές περιπτώσεις παρενεργειών περιλαμβάνουν:

  • ζαλάδα,
  • πονοκέφαλο,
  • έξαψη,
  • πτώση της πίεσης,
  • καταρροή ή βούλωμα της μύτης,
  • δυσπεψία.

Φυσικά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι παρενέργειες είναι πολύ ήπιες και δεν αποτελούν παράγοντα ανησυχίας. Η μόνη ανησυχία εκδηλώνεται όταν το άτομο το οποίο λαμβάνει το φάρμακο πάσχει από χρόνιες καταστάσεις και νοσήματα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν παρενέργειες που θα επιδεινώσουν κάποιες καταστάσεις υγείας ή μη επιθυμητές αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα που λαμβάνει ενδεχομένως ο ασθενής. Στην περίπτωση αυτή καλό είναι να αναζητά κανείς τη συμβουλή του γιατρού του, πριν την έναρξη λήψης του Levitra. Ένας λόγος παραπάνω όταν κάνεις δέχεται φαρμακευτική αγωγή είμαι ίσως αλλεργικός στη Βαρδαναφίλη ή σε άλλες φαρμακευτικές και μη ουσίες.

Η δοσολογία λήψης της Βαρδεναφίλης και πως παίρνω Levitra

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κυρίως ασφαλές να λαμβάνετε μία μόνο δόση την ημέρα του συγκεκριμένου φαρμάκου. Η υπερδοσολογία μπορεί να οδηγήσει δυστυχώς σε άσχημες καταστάσεις και σε προβλήματα υγείας. Μια τυπική δόση κυμαίνεται στα επίπεδα των 2,5 έως 20 mg της δραστικής ουσίας την ημέρα.

Η προτεινόμενη δόση είναι περίπου 10 mg και ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να αυξηθεί η να μειωθεί αντίστοιχα. Μπορείτε και μόνοι σας να πειραματιστείτε, ώστε να βρείτε την δόση εκείνη που σας προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η λήψη του Levitra γίνεται απλά και μόνο με κατάποση του χαπιού, με τη βοήθεια ενός ποτηριού νερού. Φροντίστε αυτό να γίνει περίπου μισή με μία ώρα πριν τη σεξουαλική σας επαφή. Η δράση μπορεί να διαρκέσει για ώρες πολλές.

Καταστάσεις για τις οποίες κρίνεται σκόπιμη η αγορά του φαρμάκου Levitra

H αγορά του φαρμάκου Levitra μπορεί να πραγματοποιηθεί online εύκολα και γρήγορα, αντιμετωπίζοντας πλήθος από καταστάσεις που οδηγούν στην ανδρική ανικανότητα. Αυτές οι καταστάσεις οφείλονται σε συγκεκριμένες αιτίες και παράγοντες. Το φάρμακο αντιμετωπίζει με επιτυχία τη στυτική δυσλειτουργία, η οποία μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω κυρίως παράγοντες:

  •  κακή κυκλοφορία του αίματος,
  •  ορμονικές διαταραχές,
  •  δυσλειτουργίες των νεύρων,
  •  άγχος,
  •  κατάθλιψη.

Tο Levitra αντιμετωπίζει τόσο ψυχολογικές καταστάσεις, όσο και συγκεκριμένες παθολογικές περιπτώσεις. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η απόδοσή του, ακόμα και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, στις οποίες στο παρελθόν ήταν αδύνατο να επιτευχθεί ποιοτική στύση.

Πως μπορώ να αγοράσω Levitra, με παραγγελία online

Αντί να ψάχνετε φαρμακείο για να αγοράσετε τα γενόσημα Levitra και να περιμένετε με τις ώρες σε ουρές αντιμετωπίζοντας ενδεχομένως κέντρο πιεστικές καταστάσεις, μπορείτε να το αγοράσετε online. Στο διαδικτυακό μας κατάστημα μπορείτε να κάνετε αγορά του Levitra και άλλων φαρμάκων για τη στυτική δυσλειτουργία σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Αξίζει να ρίξετε μία ματιά στις νέες τιμές μας και να καταλάβετε για τι διάφορες μιλάμε.

Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα και δώρα για αγορές χωρίς συνταγή γιατρού

Δεν χρειάζεστε ιατρική συνταγή για να προχωρήσετε σε αγορά των προϊόντων μας. Τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών σας και στη συνέχεια ολοκληρώσετε την αγορά, πληρώνοντας με την πιστωτική σας κάρτα. Τα Levitra αποτελέσματα είναι δεδομένα, όπως αντίστοιχα δεδομένη είναι και η τιμή που σας προσφέρουμε, στα χαμηλότερα επίπεδα που θα βρείτε στην αγορά, είτε πρόκειται για φυσικά καταστήματα είτε για διαδικτυακές παραγγελίες.

Σε παραγγελίες που πραγματοποιούνται μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων προσφέρουν δωρεάν αποστολή, καθώς επίσης και πολλά δωράκια. Συνηθίζουμε να δίνουμε να δοκιμάσετε και άλλα προϊόντα μαζί με τις κανονικές παραγγελίες σας.

Χαμηλή τιμή σε όλες τις αγορές που κάνετε online

Όσο μεγαλύτερες είναι οι ποσότητες που αγοράζετε, τόσο χαμηλότερη είναι αντίστοιχα η τελική τιμή. Αυτό ισχύει για όλα τα φάρμακα που διαθέτουν στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και όχι μόνο για το Levitra. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο καταφέρνουμε και εμείς να έχουμε χαμηλή τιμή, αγοράζοντας σε μεγάλες ποσότητες από τους προμηθευτές μας.

Η αποστολή όλων των παραγγελιών γίνεται μετά την αγορά άμεσα, για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα παραλάβετε το προϊόν μέσα στις επόμενες ημέρες, με αντωνυμία και καλά ασφαλισμένα περιεχόμενο. Δεν επιθυμούμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους πελάτες μας γι’ αυτό οι συσκευασίες μας είναι τέτοιες που δεν φανερώνουν τα περιεχόμενο, ούτε τον αποστολέα. Μπορείτε να είστε 100% σίγουροι πως δεν πρόκειται κανείς να μάθει τι έχετε αγοράσει στο πακέτο που θα παραλάβετε από εμάς για την online παραγγελία που έχετε πραγματοποιήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *