phone
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΖΩΝΤΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Vidalista

vidalista

Vidalista – λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση

Το Vidalista είναι ένα δημοφιλές και αποτελεσματικό φάρμακο, το οποίο διατίθεται τα τελευταία χρόνια στην παγκόσμια αγορά. Αντιμετωπίζει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας ανεξαρτήτου αιτιολογίας. Είτε κάνεις αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό, είτε κάποιο παθολογικό πρόβλημα, το Vidalista δρα αποτελεσματικά, προσφέροντας ποιοτικές σεξουαλικές εμπειρίες σε ενήλικες άντρες όλων των ηλικιών.

Rating: 4.9

Πακέτο 20mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
20mg × 10 δισκία
€ 40.15
4.01
20mg × 20 δισκία
€ 46.69
2.33
20mg × 30 δισκία
€ 56.04
1.87
20mg × 60 δισκία
€ 93.42
1.56
20mg × 90 δισκία
€ 116.79
1.30
20mg × 120 δισκία
€ 130.81
1.09
20mg × 180 δισκία
€ 186.89
1.04
Δωρεάν αποστολή
Πακέτο 40mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
40mg × 10 δισκία
€ 42.01
4.20
40mg × 20 δισκία
€ 51.36
2.57
40mg × 30 δισκία
€ 70.06
2.34
40mg × 60 δισκία
€ 116.79
1.95
40mg × 90 δισκία
€ 147.64
1.64
Δωρεάν αποστολή
40mg × 120 δισκία
€ 168.20
1.40
Δωρεάν αποστολή
Δωρεάν αποστολή
Πακέτο 60mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
60mg × 10 δισκία
€ 43.88
4.39
60mg × 20 δισκία
€ 65.38
3.27
60mg × 30 δισκία
€ 84.08
2.80
60mg × 60 δισκία
€ 140.16
2.34
60mg × 90 δισκία
€ 168.20
1.87
Δωρεάν αποστολή
60mg × 120 δισκία
€ 196.24
1.64
Δωρεάν αποστολή
60mg × 180 δισκία
€ 252.32
1.40
Δωρεάν αποστολή

Τι είναι το Vidalista και πώς λειτουργεί

Το Vidalista είναι ένα φάρμακο σε μορφή ταμπλέτας, στο οποίο λαμβάνει κανείς από το στόμα όπως όλα τα χάπια. Διαθέτει την δραστική ουσία ταδαλαφίλη, που αποτελεί στην ουσία το μόνο συστατικό του φαρμάκου. Η ουσία αυτή είναι που καθιέρωσε το φάρμακο Cialis στον χώρο της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η συγκεκριμένη ουσία είναι πάρα πολύ αποτελεσματική, προκαλώντας ισχυρή αιμάτωση του ανδρικού μορίου, κάτι το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε πολύ ποιοτικές σεξουαλικές επαφές, ακόμα και σε άτομα με πλήρη απώλεια στύσης.

Η διαδικασία είναι αρκετά πολύπλοκη και περιλαμβάνει την παρεμπόδιση συγκεκριμένων ορμονών από τη δραστική ουσία, που οδηγούν στο επιθυμητό αυτό αποτέλεσμα, προσφέροντας χαρά, αυτοπεποίθηση και απόλαυση με εξαιρετικά αποτελέσματα σε εκατομμύρια άνδρες στη χώρα μας και παγκοσμίως.

Χορήγηση του Vidalista με τον σωστό τρόπο

Το ερώτημα είναι πως παίρνω το φάρμακο; Αναφέραμε ήδη πως η λήψη του φαρμάκου γίνεται από το στόμα, καθώς το Vidalista είναι σε μορφή βρώσιμης ταμπλέτας. Η λήψη γίνεται με ένα ποτήρι νερό, όμως είναι σημαντικό πότε ακριβώς θα γίνεται αυτό. Δεν μιλάμε για κάποιο φάρμακο το οποίο λαμβάνεται σταθερά σαν τις τυπικές φαρμακευτικές αγωγές. Η λήψη του φαρμάκου πραγματοποιείται στις περιπτώσεις που πρόκειται να ακολουθήσει ερωτική επαφή.

Για αυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει να λαμβάνετε το Vidalista περίπου μισή ώρα πριν τη σεξουαλική σας επαφή. Μπορείτε να προγραμματίσετε το χρόνο και να νιώθετε μεγάλη πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς η δράση του συγκεκριμένου φαρμάκου είναι πολύ αποτελεσματική. Για να λειτουργήσει, ωστόσο, τις επόμενες ώρες θα πρέπει να υπάρξει σεξουαλική διέγερση. Με άλλα λόγια το φάρμακο δεν δρα μόνο του άμεσα και αυτόματα, κάτι το οποίο είναι προφανώς πλεονέκτημα, αποφεύγοντας ντροπιαστικά περιστατικά.

Πιθανές παρενέργειες του Vidalista

Όπως όλα τα φάρμακα, έτσι και Vidalista είναι πιθανό να εμφανίζει κάποιες παρενέργειες σε μικρό ποσοστό των ληπτών. Ανάμεσα στις πιο συνηθισμένες παρενέργειες τις οποίες μπορεί ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε μετά την αγορά του φαρμάκου και τη λήψη του στη συνέχεια είναι:

 • Ελαφρύς ή πιο ισχυρός πονοκέφαλος με μικρή ή μεγαλύτερη διάρκεια.
 • Ανακάτεμα στο στομάχι και δυσφορία στην περιοχή.
 • Πόνο στη μέση και ενδεχομένως και στα πλευρά.
 • Μυϊκές ενοχλήσεις που μπορούν να φτάσουν έως και το επίπεδο του πόνου.
 • Αλλαγή του χρώματος του δέρματος προς το κόκκινο, στο πρόσωπο αλλά και στα άκρα κυρίως.
 • Βουλωμένη μύτη ή μύτη με καταρροή.
 • Κοιλιακές διαταραχές και ενοχλήσεις του εντέρου που μπορούν να οδηγήσουν σε διάρροια.

Ανάμεσα στις πιο σοβαρές παρενέργειες για τις οποίες θα χρειαστείτε άμεσα ιατρική παρέμβαση αντίστοιχα περιλαμβάνονται:

 • Επώδυνη στύση η οποία δεν υποχωρεί και διατηρείται επί ώρες (πριαπισμός).
 • Προβλήματα όρασης, όπως μπλε απόχρωση, δυσκολία διαχωρισμού χρωμάτων και απώλεια όρασης σε ένα ή και στα δύο μάτια.
 • Απώλεια ακοής, μερική η ολική, ναυτία και σφύριγμα στα αυτιά.
 • Πτώση της αρτηριακής πίεσης που μπορεί να οδηγήσει σε λιποθυμία ή και σε στηθάγχη.

Πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Vidalista

Αν ρωτάτε πότε δεν μπορώ να αγοράσω και να χρησιμοποιήσω το Vidalista, θα σας πούμε πως είναι καλό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε κάθε περίπτωση πριν την αγορά και τη χρήση του Vidalista. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες ανθρώπων που πρέπει να αποφεύγουν το Vidalista, καθώς και πολλά επίσης άλλα παρόμοια και μη φάρμακα.

Εάν για παράδειγμα πάσχετε από υψηλή χαμηλή αρτηριακή πίεση, από παθήσεις του ήπατος και των νεφρών, εάν είστε καρδιοπαθής, εάν έχετε υποστεί κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο, εάν έχετε έλκος στομάχου, φυσική παραμόρφωση του πέους σας και εφόσον πάσχετε από σοβαρές και χρόνιες παθήσεις καλό είναι να επισκεφτείτε πρώτα το γιατρό πριν την αγορά του φαρμάκου online ή από κάποιο φυσικό κατάστημα.

Αυτές είναι σοβαρές παθήσεις και έστω και μικρές παρενέργειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις, ακόμη και σε κίνδυνο.

Αγορά του Vidalista στην Ελλάδα και προσφορά online

Μπορείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να προμηθευτεί Vidalista καθώς επίσης και πάρα πολλά άλλα αντίστοιχα φάρμακα στις νέες τιμές μας που θα βρείτε online. To φάρμακο αυτό είναι διαθέσιμο σε ταμπλέτες των 2,5mg έως και 80mg, σε πλήθος συσκευασιών με ενδιάμεσες ποσότητες της δραστικής ουσίας.

Η ποσότητα την οποία θα αγοράσετε επηρεάζει άμεσα την τιμή συνολικά της παραγγελίας σας αλλά και την τιμή ανά δόση, πράγμα το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Επιπλέον, με αγορά μεγάλων ποσοτήτων κερδίζετε δωρεάν αποστολή του προϊόντος κάτι το οποίο σημαίνει μεγαλύτερη οικονομία στη συνολική τιμή την οποία πληρώνετε.

Παραγγελία χωρίς συνταγή του Vidalista σε χαμηλή τιμή

Η διαδικασία για την παραγγελία και την αγορά του Vidalista από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη. Γλιτώνετε το τρέξιμο σε κάποιο φυσικό φαρμακείο και φυσικά δεν χρειάζεστε να αισθάνεστε ντροπή ζητώντας μπροστά σε άλλο κόσμο το Vidalista κι άλλα παρόμοια φάρμακα. Εμείς φροντίζουμε για την ιδιωτικότητα σας και για αυτόν το λόγο οι αποστολές σε όλη τη χώρα είναι σε διακριτικές συσκευασίες που δεν φανερώνουν το περιεχόμενο.

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με την πιστωτική σας κάρτα ή με κάποια χρεωστική κάρτα και κάπου εκεί αναλαμβάνουμε εμείς για να σας στείλουμε γρήγορα την παραγγελία σας πού θα φτάσει στα χέρια σας μέσα σε λίγες ημέρες. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε το Vidalista και μαζί με αυτό όλα τα υπόλοιπα φάρμακα τα οποία είναι πολύ ποιοτικά, αυθεντικά και οικονομικά, καθώς αυτές τις τιμές δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού online ή σε φυσικά καταστήματα. Ένα επίσης πλεονέκτημα που σας προσφέρουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα online πέρα από την τιμή είναι πως μπορείτε να κάνετε την αγορά σας χωρίς ιατρική συνταγή. Παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επισκεφθείτε το γιατρό σας πριν τη αγορά και να πάρετε τη σύμφωνη γνώμη του, αλλά και την πρόταση του για τη δόση την οποία πρέπει να πάρετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *