phone
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΖΩΝΤΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Filitra

filitra

Αγοράστε το Filitra σε χαμηλή τιμή και δυναμώστε

Είναι κυριολεκτικά δεκάδες εκατομμύρια οι άνδρες σε όλο τον κόσμο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα η σεξουαλική τους ζωή. Λόγω προσωρινών, αλλά και μονίμων καταστάσεων που σχετίζονται τόσο με το ψυχολογικό κομμάτι, όσο και με σωματικά προβλήματα και παθήσεις, η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται ακόμα και σε μικρές ηλικίες.

Το Filitra αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά για την αντιμετώπιση της ανικανότητας στους άνδρες. Το συγκεκριμένο φάρμακο περιέχει τη δραστική ουσία Βαρδεναφίλη, η οποία θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές στον συγκεκριμένο τομέα. Η θαυματουργή ουσία έκανε την εμφάνισή της στην αγορά πριν πολλά χρόνια και έχει δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί θετικά για τη δράση της από πολλές ιατρικές κι επιστημονικές πήγες.

Rating: 4.8

Πακέτο 10mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
10mg × 20 δισκία
€ 45.89
2.29
10mg × 30 δισκία
€ 55.08
1.84
10mg × 60 δισκία
€ 91.83
1.53
10mg × 90 δισκία
€ 110.21
1.22
10mg × 120 δισκία
€ 123.99
1.03
10mg × 180 δισκία
€ 165.34
0.92
Δωρεάν αποστολή
Πακέτο 20mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
20mg × 10 δισκία
€ 39.46
3.95
20mg × 20 δισκία
€ 48.65
2.43
20mg × 30 δισκία
€ 57.84
1.93
20mg × 60 δισκία
€ 96.43
1.61
20mg × 90 δισκία
€ 114.80
1.28
20mg × 120 δισκία
€ 128.59
1.07
20mg × 180 δισκία
€ 183.71
1.02
Δωρεάν αποστολή
Πακέτο 40mg
Πακέτο
Τιμή
Aνά δισκίο
Aγορά
40mg × 10 δισκία
€ 45.89
4.59
40mg × 20 δισκία
€ 55.08
2.75
40mg × 30 δισκία
€ 68.86
2.30
40mg × 60 δισκία
€ 114.80
1.91
40mg × 90 δισκία
€ 145.12
1.61
Δωρεάν αποστολή
40mg × 120 δισκία
€ 165.34
1.38
Δωρεάν αποστολή
Δωρεάν αποστολή

Τα πλεονεκτήματα που έχει η αγορά Filitra

Η ανικανότητα στους άνδρες αυξάνεται χρόνο με το χρόνο σαν πανδημία. Το Filitra αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις για τη διατήρηση της σεξουαλικής ζωής σε υψηλό επίπεδο, κάτι που έχει πολλαπλά οφέλη για τον άνδρα. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που μπορεί κανείς να βρει όσον αφορά την αγορά και τη χρήση του Filitra είναι τα εξής:

  • άμεση δράση μέσα σε ελάχιστα λεπτά από τη λήψη του Filitra
  • εύχρηστη μορφή χαπιού που καταπιάνεται με λίγο νερό
  • ελάχιστες παρενέργειες πολύ περιορισμένης έντασης
  • χαμηλή τιμή όταν προχωράτε σε αγορά του Filitra αυτό ηλεκτρονικό μας κατάστημα online
  • αντιμετώπιση ψυχολογικών παραγόντων και εξάλειψη πλήρως.

Δοσολογία και τιμή του Filitra

Αναφέρουμε την τιμή ως ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Filitra. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε νέες τιμές που είναι πολύ πιο φθηνές από οποιοδήποτε άλλο φαρμακείο θα βρείτε στην Ελλάδα αλλά και στο διαδίκτυο online.

Αυτή τη στιγμή μπορώ να αγοράσω Filitra σε τιμές που διαμορφώνονται από λίγο πάνω από τα 0,50 ευρώ ανά δόση, έως και σχεδόν 4,5 ευρώ ανά δόση. Η μεγάλη αυτή διάφορα στην τιμή που φτάνει έως και 9 φορές το κόστος, οφείλεται αποκλειστικά στον αριθμό των χαπιών στην αγορά σας κάθε φορά, αλλά και στην ποσότητα της δραστικής ουσίας, της βαρδεναφίλη, που περιέχεται στο κάθε χάπι.

Μπορείτε να αγοράσετε online στο κατάστημά μας χάπια Filitra των 25mg έως και χάπια των 150mg. Τα 150mg αποτελούν και το ημερήσιο όριο δόσης που μπορεί κανείς να λαμβάνει. Μόνοι σας με δοκιμή ή μετά τη συμβουλή του γιατρού σας μπορείτε να καταλήξετε στη σωστή δόση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες του οργανισμού. Σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει όμως να ξεπερνάτε τα 150mg, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα προκύψουν ανεπιθύμητες ενέργειες. Το ερώτημά σας είναι μήπως πως παίρνω Filitra; Η απάντηση είναι απλά καταπίνοντας το χάπι με λίγο νερό.

Παραγγελία χωρίς συνταγή γιατρού και παρενέργειες του Filitra

Το Filitra είναι ένα ασφαλές φάρμακο και για αυτό ακριβώς σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε παραγγελία χωρίς συνταγή γιατρού στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανά πάσα στιγμή 24/7.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι αρκετά σπάνιο να έχει κανείς παρενέργειες από τη χρήση του φαρμάκου. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, τα συμπτώματα είναι ήπια, μα πρέπει να αποφύγετε την κατανάλωση Filitra εφόσον είστε αλλεργικοί και έχετε συχνά αλλεργικές αντιδράσεις. Ανάμεσα στις παρενέργειες περιλαμβάνονται επίσης προβλήματα αναπνοής, αλλαγές στην ακοή ή στην όραση, στηθάγχη, ακανόνιστος καρδιακός παλμός, διάρροια, πονοκέφαλος, δυσπεψία, καταρροή, ρινική απόφραξη κλπ. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε αν έχετε κάποια παρενέργεια. Εφόσον η παρενέργεια διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι επιβεβλημένο, ωστόσο, να ζητήσετε ιατρική βοήθεια.

Αντενδείξεις του Filitra με άλλα φάρμακα

Το Filitra δεν συνιστάται εφόσον λαμβάνετε συγκεκριμένα φάρμακα, όπως είναι για παράδειγμα η ασπιρίνη, η παρακεταμόλη, η σινδελαφίλη και αρκετά άλλα. Αποφύγετε, επίσης την λήψη ιχθυέλαιου και γκρέιπφρουτ καθώς αναστέλλουν τη δράση της βαρνεναφίλης και κάνουν το Filitra λιγότερο ή ακόμη και καθόλου αποτελεσματικό. Αποφύγετε επίσης και το αλκοόλ καθώς και στην περίπτωση αυτή η δράση του Filitra περιορίζεται.

Σε περίπτωση που παίρνετε φάρμακα για την πίεση, για την καρδιά, για το αναπνευστικό και άλλες σοβαρές και χρόνιες παθήσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν προχωρήσετε σε αγορά οποιουδήποτε φαρμάκου.

Σημειώστε πώς μπορείτε να λαμβάνετε το Filitra περίπου μία ώρα πριν τη σεξουαλική σας επαφή για μέγιστη απόδοση. Το Filitra έχει διάρκεια έως και 36 ώρες και δεν είναι ανάγκη να λαμβάνετε τακτικά, παρά μόνο όταν έχετε σεξουαλική δραστηριότητα. Συνεπώς, δεν υπάρχει η έννοια κάποιας χαμένης δόσης ή τακτική λήψη, για παράδειγμα σε σταθερή ώρα κάθε μέρα.

Αγοράστε online και λάβετε το Filitra παντού στην Ελλάδα

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε σχέση με άλλα online καταστήματα και φαρμακεία είναι πολλά. Κυρίως σας προσφέρουμε κάθε αγορά με πλήρη ανωνυμία και διακριτικότητα, πέρα φυσικά από τη χαμηλή τιμή που είναι δεδομένη. στέλνουμε εντελώς διακριτικά πακέτα παντού στη χώρα μας και αποκλειστικά και μόνο αυθεντικά και ασφαλή προϊόντα, όπως το Filitra και οποιοδήποτε άλλο φάρμακο υπάρχει διαθέσιμο στο e-shop και στην αγορά γενικότερα.

Τα Filitra αποτελέσματα είναι ως εκ τούτου δεδομένα, όπως δεδομένη είναι και η άμεση και γρήγορη αγορά σε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που δέχεται όλες τις τραπεζικές κάρτες για την πληρωμή σας. Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται αμέσως μετά την κάθε αγορά και η παράδοση δρομολογείται μέσα σε ελάχιστα 24ωρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *